Mudanzas nacionales e internacionales en Girona

Mudanzas Delter - Quiénes somos - Quiénes somos

Qui som

Fa més de 40 anys que ens dediquem als serveis de mudances nacionals, internacionals i guardamobles a Girona. Som especialistes i professionals del sector. A mudances delter tenim tots els mitjans necessaris perquè la seva mudança sigui adaptada a les seves necessitats. Disposem de guardamobles, flota de camions capitoné amb elevador de diferents capacitats, elevadors munta mobles, embalatges adaptables i personal qualificat.

Oferim serietat, experiència i seguretat. Traslladem, protegim, guardem i custodiem les seves pertinences com si fossin pròpies. Ens caracteritzem pel tracte personalitzat als nostres clients. Pot sol·licitar pressupost i si té qualsevol dubte el nostre personal l'atendrà sense cap compromís.

El nostre equip

Disposem de personal qualificat per a traslladar els seus mobles i estris de la manera més segura, ràpida i eficaç.


Oferint sempre el sevei més apropiat a les seves necessitats.

El nostre personal l'assessorarà en tot moment en la planificació dels detalls de la seva mudança, en el transport, manipulació i logística.

Les nostres instal·lacions

La nostra oficina, està situada en la Crta. Sta. Eugenia, 57 de Girona. El podem atendre i aconsellar personalment. El nostre horari d'atenció al públic és de 09:00 h a 13:00 h i de 15:00 a 19:00 h, de dilluns a divendres. A 1 km de la sortida 6 de la AP7 es troba el nostre guardamobles, assegurat, privat, i protegit. Distribuit en contenidors individuals de 12 m3 i 24 m3, realitzats en fusta especial que repel·leix la pols i la humitat. Disposem d'instal·lació de sistema contraincendis i connexió d'alarma les 24 h. Garantim la privacitat dels nostres clients en el guardamobles ja que el seu accés és permès sempre acompanyat pel personal de la nostra empresa.

Demani'ns pressupost sense compromís